Andrada Brezae - formator curs autorizat ANC  pentru ocupatia "Asistent in relatii publice si comunicare", cod C.O.R. 342906

Andrada Brezae este formator certificat la nivel naţional de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA). În prezent ocupă poziţia de specialist resurse umane în cadrul unei mari companii din industria mobilei.

A susţinut numeroase sesiuni de training derulate în cadrul unor programe de dezvoltare organizaţională pe teme de comunicare, customer service, dezvoltare profesională, managementul resurselor umane. Totodată a colaborat cu organizaţii specializate în training şi consultanţă, cu administraţii publice locale şi  cu instituţii de învăţământ. Din 2009 activează ca formator  în cadrul unor proiecte  finanțate din fonduri europene.

 Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti, formarea sa profesională a fost completată de un Masterat în Psihologia Resurselor Umane şi de cursuri de specialitate în domeniul resurselor umane, managementului proiectelor, comunicării.