Ecaterina Ariton - formator curs autorizat ANC  pentru ocupatia "Formator de formatori", cod C.O.R. 241207

Activeaza din 2002 în domeniul formarii profesionale a adultilor (5 ani ca organizator/conceptor/consultant formare si 4 ani ca expert superior in cadrul Autoritații Naționale pentru Calificări), imbinand experienta...Citeste mai mult.

 Andrada Brezae - formator curs autorizat ANC  pentru ocupatia "Asistent in relatii publice si comunicare", cod C.O.R. 342906 si pentru competente comune "Comunicare"


Andrada Brezae este formator certificat la nivel naţional de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). În prezent ocupă poziţia de specialist resurse umane în cadrul unei mari companii din industria mobilei Citeste mai mult.

 Gheorghe Caraiani  - formator "Transporturi multimodale"

Prof. univ. dr. Gheorghe Caraiani are o experienţă profesională vastă, activând ca economist, expert-instructor pe teme de comerț exterior în cadrul ministerului de resort și consilier pe probleme de transport şi vamă în companii private.Citeste mai mult.


 

Sorina Costache - formator curs autorizat ANC  pentru competente comune "Competente sociale si civice"

 

Este psiholog si psihoterapeut sub supervizare, specialist in Metode si Tehnici de Relaxare Ericksoniana, membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, practician NLP (Programare Neuro-Lingvistica) si terapeut sistemic, specialist în Terapia Sistemica a Cuplului, Familiei si Copilului Citeste mai mult.

 


 

Ruxandra Enache - formator curs autorizat ANC  pentru ocupatia "Formator" cod C.O.R. 241205


Ruxandra Enache este formator certificat la nivel naţional de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) şi trainer atestat internaţional de Open University Business School – UK ).Citeste mai mult.

 


 

Catalin Harnagea - formator Business Intelligence

Citeste mai mult.

 


 

Neculae Nabarjoiu - formator Securitatea informatiilor


Prof. univ. dr. Neculae Nabarjoiu este expert in probleme de securitate, general de brigadă în rezervă, fost consilier pe probleme de apărare al preşedintelui României şi al Autorităţii Naţionale de Securitate.

Citeste mai mult.

 


 

 Emmanuel Morel - formator curs autorizat ANC  pentru ocupatia "Expert achizitii publice" cod C.O..R. 241940