FORMATOR - CURS AUTORIZAT ANC

COD COR: 241205

TIP PROGRAM: SPECIALIZARE

DURATA CURSULUI: 36 ORE

FORMATOR: RUXANDRA ENACHE

 

 

 

Cursul de Formator se adreseaza tuturor persoanelor cu studii superioare care doresc să îşi dezvolte o carieră în domeniul formării profesionale a adulţilor şi care, în completarea pregătirii lor profesionale de bază, doresc să îşi însuşească cât mai temeinic cunoştintele teoretice şi practice pentru susţinerea cu success a oricărui program de formare profesională a adulţilor.

Participanții la curs vor dobândi cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a proiecta și derula programe de formare profesională.

 


DE CE SĂ ALEGI ACEST CURS? CE NE DIFERENȚIAZĂ?

ο  Vei ști cum să pregăteşti, să planifici și să susţii o sesiune de instruire;

ο  Vei putea să realizezi cu uşurinţă documentele necesare pentru derularea programului de formare dorit, în conformitate cu prevederile legale în vigoare;

ο  Vei deţine abilităţile necesare pentru a folosi o gamă variată de metode şi tehnici de instruire şi de implicare şi antrenare a cursanţilor în activităţile programului de formare profesională la care participă;

ο  Vei ştii cum să faci o prezentare şi să comunici logic şi structurat, pe înţelesul tuturor, cunoştinţele dintr- un domeniu în care activezi deja ca specialist;

ο  Vei participa la un curs interactiv, bazat pe particularităţile de învăţare ale adulţilor, pe abilităţi de comunicare şi prezentare, pe exemple practice, studii de caz şi simulări de training.

 

La finalul cursului obţii Certificatul de Formator, certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Acesta are anexat un Supliment descriptiv în care sunt menționate toate competențele necesare practicării profesiei de Formator. Pentru recunoşterea internaţională a certificatului ANC eliberat la finalizarea cursului, este necesară apostilarea acestuia (în ţări semnatare ale Convenţiei de la Haga) sau supralegalizarea lui (în ţări nesemnatare ale Convenţiei de la Haga).

 

TAXA DE PARTICIPARE: 800 lei

Persoanele care achita taxa de participare cu cel putin 2 saptamani inainte de inceperea cursului beneficiaza de o reducere de 10% din contravaloarea acesteia.

 

 

Notă: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesională a adulţilor, costul cursurilor autorizate de ANC se deduce din impozitul pe profit.


 

PLAN TEMATIC

 

Nr.

crt.

Denumirea modulului

Numar ore teorie

Numar ore practică

Total ore

1.

Pregatirea formarii

3

4

7

2.

Realizarea activităților de formare

3

3

6

3.

Evaluarea participantilor la formare

3

4

7

4.

Aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare

4

4,5

8,5

5.

Proiectarea programelor de formare

4

3,5

7,5

TOTAL ORE DE STUDIU

 

17

19

36

 

 

 

 Te aşteptăm la curs. Trimite acum formularul de înscriere la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.