COMUNICARE IN LIMBA OFICIALA - CURS AUTORIZAT ANC

COMPETENTE COMUNE

DURATA CURSULUI: 24 ORE

FORMATOR: ANDRADA BREZAE

 

 

 

Acest curs isi propune dezvoltarea si imbunatatirea abilitatilor personale de comunicare si relationare prin alegerea celor mai adecvate mijloace de comunicare si prin insusirea tehnicilor de eficientizare a comunicarii interpersonale. Competentele dobandite in cadrul cursului ii vor ajuta pe participanti sa interpreteze corect limbajul verbal si nonverbal al partenerilor de comunicare, sa comunice cu impact astfel incat sa obtina rezultatele dorite, sa-si imbunatateasca relatiile personale si sociale.

 

 

DE CE SA ALEGI ACEST CURS? CE NE DIFERENTIAZA?

ο  Iti vei dezvolta abilitatile de comunicare si relationare;

ο  Vei intelege conceptele cheie privind comunicarea;

ο  Iti vei îmbunatati abilitatile de comunicare;

ο  Vei putea identifica barierele care apar in cadrul procesului de comunicare;

ο  Vei dobandi capacitatea de a te exprima asertiv in cadrul procesului de comunicare;

ο  Iti vei insusi tehnicile de eficientizare a comunicarii interpersonale din programarea neuro-lingvistica;

ο  Vei dobandi capacitatea de a comunica cu interlocutorul in tranzactii pozitive;

ο  Vei primi feedback consistent, care te va ajuta să iti imbunatatesti constant abilitatile.

 

La finalul cursului obtii Certificatul de Absolvire, certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Acesta are anexat un Supliment descriptiv in care sunt mentionate toate elementele de competenta din descrierea competentei de Comunicare in limba oficiala care a stat la baza proiectarii cursului. Pentru recunosterea internationala a certificatului ANC eliberat la finalizarea cursului, este necesară apostilarea acestuia (in tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea lui (in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

 

TAXA DE PARTICIPARE : 800 LEI

Persoanele care achita taxa de participare cu cel putin 2 saptamani inainte de inceperea cursului beneficiaza de o reducere de 10% din contravaloarea acesteia.

 

Nota: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesională a adultilor, costul cursurilor autorizate de ANC se deduce din impozitul pe profit.PLAN TEMATIC

 

MODULUL I:  Conceptele de baza ale comunicarii

MODULUL II: Comunicarea interpersonala

Modulul III: Comunicarea de grup

MODULUL IV: Negocierea si rezolvarea conflictelor

MODULUL V: Abordari alternative ale modelelor de comunicare interpersonala – Elemente de    programare neuro-lingvistica; Elemente de analiza tranzacţionala. Modalitati de eficientizare a comunicării interpersonale

 

 Te asteptam la curs. Trimite acum formularul de înscriere la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.