FORMATOR DE FORMATORI - CURS AUTORIZAT ANC

COD COR: 241207

TIP PROGRAM: SPECIALIZARE

DURATA CURSULUI: 42 ORE

FORMATOR: ECATERINA ARITON

 

 

 

Participantii la curs vor dobandi cunostintele, abilitatile si competentele necesare pentru a proiecta, organiza, derula, evalua, revizui si promova programe de formare profesionala. Cursul se adreseaza tututror celor interesati sa se specializeze in domeniul formarii profesionale a adultilor, atat în context organizational cat si ca dezvoltare personala.

 

DE CE SĂ ALEGI ACEST CURS? CE NE DIFERENTIAZA?

ο  Vei  participa la un curs complet, dobandind la absolvire cunostintele, abilitatile si atitudinea necesare acestei profesii;

ο  Vei sti cum sa pregatesti, sa  promovezi, sa organizezi, sa derulezi,  sa evaluezi si sa revizuiesti un program de formare profesionala;

ο  Vei afla care sunt metodele de predare-învatare noi cat si cele traditionale, vei descoperi care e adresabilitatea si eficienta acestora;

ο  Vei  identifica si vei privi stilurile de invatare dintr-o nouă perspectiva;

ο  Iti vei crea si dezvolta un stil propriu de desfasurare a activităților de predare -  invatare si evaluare;

ο  Vei primi feedback consistent, care te va ajuta să iti îmbunatatesti constant abilitatile;

ο  Vei avea un parteneriat cu formatorul si vei pleca cu un bagaj care include pe langa competente si materiale – suport, absolut necesare în derularea viitoare a ocupatiei.

 

 

La finalul cursului obtii Certificatul de Formator de Formatori, certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Acesta are anexat un Supliment descriptiv in care sunt menționate toate competentele din Standardul ocupațional care a stat la baza proiectarii cursului . Pentru recunosterea internationala a certificatului ANC eliberat la finalizarea cursului, este necesara apostilarea acestuia (in tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea lui (in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

 

TAXA DE PARTICIPARE : 1200 LEI

Persoanele care achita taxa de participare cu cel putin 2 saptamani inainte de inceperea cursului beneficiaza de o reducere de 10% din contravaloarea acesteia.

 

Nota: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adulţilor, costul cursurilor autorizate de ANC se deduce din impozitul pe profit.

 

 

PLAN TEMATIC

 

Nr.

crt.

Denumirea modulului

Numar ore teorie

Numar ore practică

Total ore

1.

Pregatirea formarii

4

4

8

2.

Realizarea activitatilor de formare si aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

8

8

16

3.

Evaluarea participantilor la formare

4

4

8

4.

Marketing-ul formarii si proiectarea programelor de formare

3

3

6

5.

Organizarea programelor si a stagiilor de formare, evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

2

2

4

TOTAL ORE   DE STUDIU

 

21

21

42

 

 

Te asteptam la curs. Trimite acum formularul de inscriere la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.